Història Café Crem

Sobre Café Crem

Café Crem és un dels torradors històrics d’aquest país. L’any 1950 va iniciar el seu camí a Barcelona, i des de llavors mai no ha deixat de produir un cafè de la millor qualitat.

Avui en dia pertany al Grup de Distribució Costa Brava, amb seu a Sils (Girona).

El Grup Distribució Costa Brava va néixer el 1988, quan un conjunt d’empreses líders de distribució de begudes al canal Horeca s’agrupen per tal d’efectuar les seves compres conjuntament. L’any 1991 d’aquesta unió neix el Grup de Compres Costa Brava A.E.I., origen de l’actual grup, posseïdor d’una de les infraestructures de distribució més importants del canal, amb 37 centres de distribució a Espanya.

Quin és el secret de Café Crem?

La selecció del cafè a les finques d’origen.

Mentre altres compraven el cafè verd a intermediaris o, com a màxim, als ports d’embarcament dels països d’origen, Café Crem va decidir emprendre l’”aventura” de viatjar a les finques cafeteres per a controlar directament les collites, la recol·lecció i el procés.

Cap altra marca pot presumir d’un coneixement tan profund i proper de la matèria primera com Café Crem.

Cronologia

  • 1950

    Café Crem és fundada per Ramon Ros Lizón a Barcelona

  • 1969

    Construcció del primer torrador a Barcelona

  • 1980

    La fàbrica es trasllada de Barcelona a Lliçà de Vall

  • 1995

    Ampliació de la fàbrica de Lliçà amb un segon edifici

  • 2000

    CB Grup arriba a un acord comercial amb Café Crem

  • 2009

    CB Grup adquireix totes les marques de Café Crem