Qui Som

Coneix Carbòniques Trebol

El Trebol és una empresa dedicada a la distribució de begudes i alimentació en el sector de l’hostaleria

Experiència

Carbòniques El Trebol és una empresa fundada el 1954 que s’ha especialitzat en la distribució de productes per hoteleria i restauració. Vam començar sent un petit comerç dedicat a la fabricació i venda de sifons. Formem part del Grup Costa Brava, fet que ens permet oferir un ampli ventall de diferents famílies de productes als nostres clients, tot garantint la màxima qualitat. A més de poder satisfer totes les necessitats que requereix un bar/restaurant o cafeteria, d’entre altres.

Objectiu

Cuidar els nostres clients és tan important com mantenir-nos al dia en el mercat, per això, a Carbòniques El Trebol sabem adaptar cada moment a les necessitats dels nostres clients oferint-los un servei de productes líders en el sector i ofertes amb primeres marques complet i adequat per als seus negocis.

…donant servei des de 1954

Què fem?

Fent memòria…

Què és CB Grup?

El Grup Distribució Costa Brava va néixer el 1988, quan un conjunt d’empreses líders de distribució de begudes al canal Horeca s’agrupen per tal d’efectuar les seves compres conjuntament. L’any 1991 d’aquesta unió neix el Grup de Compres Costa Brava A.E.I., origen de l’actual grup, posseïdor d’una de les infraestructures de distribució més importants del canal, amb 37 centres de distribució a Espanya.

  • Carrer Tallers mº 18, 17410, Sils (Girona)
  • (+34) 972 85 35 12
  • www.grupcostabrava.com

Què és Café Crem?

Café Crem és un dels torradors històrics d’aquest país. L’any 1950 va iniciar el seu camí a Barcelona, i des de llavors mai no ha deixat de produir un cafè de la millor qualitat. Avui en dia pertany al Grup de Distribució Costa Brava, amb seu a Sils (Girona).

  • Carrer Tallers nº 18, 17410, Sils (Girona)
  • (+34) 972 85 35 12
  • cafecrem.com