Les seves dades seran tractades exclusivament per CARBONICAS EL TREBOL, SA, amb NIF A08527871 i domicili social a Av. Europa nº15, Castellví de Rosanes (08769), amb la finalitat de poder subministrar-li la informació, les dades o la comanda que ens ha sol·licitat. No seran comunicades a tercers ni s’utilitzaran per cap altra finalitat, que no sigui la necessària per mantenir una relació comercial: client-empresa o usuari-empresa.

En compliment de la normativa (UE) 2016/679 Reglament General de Protecció de Dades, l’informem que pot exercir el seu dret d’accés, rectificació, supressió o oposició, enviant un correu electrònic a l’adreça: info@ctrebol.es o bé trucant al 937750270 indicant el dret que desitja exercir i identificant-se convenientment.

També li informem que pot presentar una reclamació davant l’Agència Espanyola de Protecció de Dades si considera que s’han vist vulnerats els seus drets.

Les seves dades seran conservades mentre continuï existint una relació de serveis o exerceixi vostè el seu dret de supressió abans d’aquesta data. Carbonicas El Trebol garantitza la confidencialitat i seguretat de les seves dades adoptant les mesures necessaries per evitar la seva pèrdua, alteració o accés no autoritzat.

No prestar el seu consentiment comportarà la impossibilitat d’atendre la seva sol·licitud ja sigui per informació, dades o comanda.

Carbonicas El Trebol es reserva el dret de modificar la present Política de Privacitat en qualsevol moment per adaptar-la a les novetats legislatives o jurisprudencials. En aquests casos, Carbonicas El Trebol comunicarà els nous canvis introduïts amb previ avís.