RESTAURACIÓ | HOSTALERIA | ALIMENTACIÓ

Equip Comercial

Els nostres comercials  són especialistes en tots els productes que oferim, a més de tenir una gran experiència en el sector. No dubti en transmetre’ls la  vostra idea de negoci i deixi’s assessorar per ells: busca qualitat, diferenciació, productes innovadors, especialització o bé preu…? Ells li sabran recomanar i aconsellar quins productes agafar segons l’objectiu de cada negoci!

A més d’estar en formació continua, treballem de primera mà amb els gestors comercials de cada casa comercial: Damm, Coca-Cola, Letona… fet que ens permet solucionar més ràpidament qualsevol possible problema i parlar sobre el seu negoci per arribar al millor acord.

DISTRIBUCIÓ

Carbòniques El Trebol treballa amb una flota pròpia de transport per a la distribució dels nostres productes, disposant de més de 15 vehicles.

LOGISTICA

Les nostres instal·lacions integren més de 8.000m2 i estan perfectament habilitades, permetent un emmagatzematge òptim per a la conservació dels productes.

PICKING

L’objectiu del Grup Costa Brava és fer possible la gestió d’un ampli catàleg destinat a abastir la demanda dels nostres clients amb un servei de 24h

ENVIA'NS EL TEU CV

Vols formar part del nostre equip?

T’apassiona el món de la venda? T’agrada el contacte continu amb les persones?