RESTAURACIÓ | HOSTALERIA | ALIMENTACIÓ

Picking

Gràcies al nostre principal partner: CB Grup, empresa de la qual també som socis i cofundadors, podem oferir un ampli ventall de productes destinats al canal HORECA pels nostres clients. Treballem amb una gran varietat de marques i articles, les quals ens permeten proposar als nostres clients diverses possibilitats de compra d’un mateix producte, deixant-li a ell la decisió final que consideri que s’adapta millor al seu negoci: bar / restaurant / cafeteria / hotel / pastisseria / pub’s…

Aquest servei es realitza amb una entrega de 24h des de la central fins al nostre magatzem, aconseguint una entrega immediata i reduint la demora cap al nostre client.

CB GRUP
MARQUES PRÒPIES

El Grup Costa Brava té varies marques pròpies registrades d’excel·lent qualitat. D’aquesta manera el client podrà valorar i escollir si es vol diferenciar amb ella dels productes més usuals del mercat.

Café Crem: Marca de cafès provinents de cafetals propis. Cafè en gra, mòlt i en càpsules.

Ideal Infusions: Infusions.

Chococrem: Xocolates per fer a la tassa.

Granicrem: Granisats.

Grivà: Marca de vins i caves D.O. Penedès.

DISTRIBUCIÓ

Carbòniques El Trebol treballa amb una flota pròpia de transport per a la distribució dels nostres productes, disposant de més de 15 vehicles.

LOGISTICA

Les nostres instal·lacions integren més de 8.000m2 i estan perfectament habilitades, permetent un emmagatzematge òptim per a la conservació dels productes.

EQUIP COMERCIAL

L’experiència del nostre equip comercial, format i especialitzat en el sector, ofereix als nostres clients l’assessorament i l’atenció personalitzada que necessiten.