QUI SOM?

Carbòniques El Trebol és una empresa fundada el 1954 que s’ha especialitzat en la distribució de productes per a hostaleria i restauració, ubicada a Castellví de Rosanes, Baix Llobregat. Vam començar sent un petit comerç dedicat a la fabricació i venda de sifons a Martorell el 1954. Amb el pas dels anys, seguint el ritme del mercat el negoci va anar creixent i vam començar a incorporar altres productes, com la cervesa Damm i la Coca-Cola. Més endavant, amb l’expansió de les grans marques, vam deixar de fabricar sifons per dedicar-nos exclusivament a la distribució de productes per a la hostaleria fins arribar a tenir la infraestructura que tenim a dia d’avui. Mantenint-nos sempre al costat dels nostres clients, creixent i evolucionant amb ells.

Des de l’any 1988 que formem part del Grup Costa Brava, sent co-fundadors, fet que ens permet oferir un ampli ventall de productes als nostres clients, comptant amb més de 1.500 referències, tot garantint la màxima qualitat. A més de poder satisfer totes les necessitats que requereix el bon funcionament d’un bar|restaurant o cafeteria, d’entre altres.

QUÈ FEM?

…donant servei des de 1954…

Distribució

Carbòniques El Trebol treballa amb una flota pròpia de transport per a la distribució dels nostres productes, disposant de més de 15 vehicles

Logística

Les nostres instal·lacions integren més de 8.000m2 i estan perfectament habilitades, permetent un emmagatzematge òptim per a la conservació dels productes.

Equip comercial

L’experiència del nostre equip comercial, format i especialitzat en el sector, ofereix als nostres clients l’assessorament i l’atenció personalitzada que necessiten.

Picking

L’objectiu del Grup Costa Brava és fer possible la gestió d’un ampli catàleg destinat a abastir la demanda dels nostres clients amb un servei de 24h

EL NOSTRE OBJECTIU

Cuidar els nostres clients és tan important com mantenir-nos al dia en el mercat, per això, a Carbòniques El Trebol sabem adaptar cada moment a les necessitats dels nostres clients oferint-los un servei competitiu amb una gamma de productes líders en el sector i ofertes amb primeres marques adequat pels seus negocis.
logo_cb_grup

El Grup Distribució Costa Brava va néixer el 1988, quan un conjunt d’empreses líders en la distribució de begudes al canal Horeca s’agrupen amb la finalitat d’efectuar les seves compres conjuntament i d’aquesta manera també poder incorporar i oferir un servei de picking -amb una gran varietat de productes – pels seus clients.

L’any 1991 d’aquesta unió neix el Grup de Compres Costa Brava A.E.I., amb seu a Sils (Girona), origen de l’actual grup, posseïdor d’una de les infraestructures de distribució més importants del canal, amb 37 centres de distribució arreu d’Espanya.

log_cafe_crem

Café Crem és un dels torradors històrics d’aquest país creat el 1950. L’any 1969 es va construir el primer torrador a Barcelona, més tard la fàbrica es va traslladar a Lliçà  de Vall i allà va seguir creixent. El 1992 Café Crem va llançar el “Ideal Coffee” sent pioner en el cafè 100% aràbic i des de llavors no ha deixat de produir un cafè de la millor qualitat.

L’any 2009 l’empresa passa a mans de CB Grup, adquirint totes les seves marques i comprant en el 2015 finques pròpies a República Dominicana, per poder controlar d’aquesta manera tota la cadena, des de la collita fins a la recol·lecció i torrefacció del cafè.