Col·laboracions, Notícies

Corbera Sabors 2022

Passada la pandèmia tornen les festes i els esdeveniments que van quedar anul·lats i que ara han tornat a cobrar vida, doncs el món segueix girant cap a un nou demà, que fins a dia d’avui podem dir que hem deixat enrere aquells mesos de confinament i reclusió. Avui però, no estem aquí per recordar aquells temps, sinó per ensenyar-vos una de les nits estiuenques més gastronòmiques de la nostra zona: Corbera Sabors 2022.

Benvinguts a una nit de degustació, tast de vins i bona música, amb productes de la terra i tapes selectes elaborades pels restaurants locals del poble de Corbera de Llobregat! Com no podia ser d’altra manera Carbòniques el Trebol ha col·laborat un any més amb aquest esdeveniment, celebrat de nou en els jardins del Hotel Can Rafel el 4 d’agost.
Els restaurants que han participat aquest any han estat: Can Fisa, Can Rafel i els Fogons. A més, també ha estat present la xarcuteria Planas, Vins Aregall, i la Pastisseria Cardona que no podia faltar per endolcir la nit amb els seus dolços salats i una selecció de postres per acabar la velada.

Aquesta edició ha estat tot un èxit, fins al punt que s’han exhaurit les entrades! Com sempre, un plaer poder participar en aquest esdeveniment.