Col·laboracions, Notícies

Fent cultura…

Col·laborem amb l’Aplec de Sardanes d’Esparreguera

El passat 21 de maig vam estar presents a l’Aplec de Sardanes realitzat a la població d’Esparreguera. Celebraven el 34è aplec amb un àpat popular.

Comencen les Festes Majors

Del 22 al 29 de Maig es va celebrar la Festa Major de Castellví de Rosanes amb tot el seu esplendor després de la pandèmia, inaugurant així l’època de les Festes Majors a la nostra zona, doncs és la primera que ho celebra.

Sempre ens agrada col·laborar amb aquest poble tan apreciat per nosaltres, doncs dins el terme municipal del poble és on està situada la nostra empresa. A més  de treballar activament amb ell, ens ha vist crèixer i evolucionar.

Bona Festa Major 2022!

Festa Major Martorell 2022

Enguany hem tornat a col·laborar amb l’Ajuntament de Martorell per la difussió de la revista gratuita de la festa. També hem estat presents amb les diferents associacions del poble: Geganters, Club de Bàsquet La Mercè, Club de Rugby… servint el gènere per la festa.

Aquest any Martorell ha apostat per celebrar una gran Festa Major (del 13 al 16 d’Agost) amb grans artistes, com Fangoria, Nancys Rubias, Mojinos Escozíos, Les Montses… i activitats que han omplert el poble de vida, recuperant i superant les ganes de festa, de retrobament i celebració després d’una pandèmia aparentment superada.