Història

Història Grup Costa Brava

Al 1988, un conjunt d’empreses líders de distribució de begudes del canal Horeca s’agrupen per a efectuar les seves compres conjuntament. Com a resultat d’aquesta unió neix al 1991 el Grup de Compres Costa Brava, A.E.I. Posteriorment, degut a la inèrcia positiva entre els seus socis, a l’any 1996 s’inauguren les empreses Marcas Costra Brava S.L. (MCB) i Grup de Distribució Costa Brava, S.A. (GDCB), englobant totes aquestes societats sota el nom comercial CB Grup.

També al 1996, GDCB arriba a un acord amb Eckes Granini Internacional GmbH, per realitzar la distribució per a Espanya i Portugal dels productes Sucs Granini. Degut als excel·lents resultats d’aquesta operació, al 1998 es crea una Joint Venture amb el grup alemany Eckes Granini Internacional GmbH., amb el nom de Eckes Granini Ibérica, S.A. En aquest projecte GDCB es responsabilitza de la direcció general i comercial, així com de la gestió logística, la distribució i l’administració.

Al 2003 GDCB acorda la venda de les seves accions a Eckes Granini Internacional GmbH, tot i seguir amb la gestió logística i la distribució a les seves seus. Durant tots aquests anys CB Grup ha anat evolucionant en el mercat Horeca espanyol i en especial en el territori català. Al mateix temps ha anat diversificant la seva operativa, creant iniciatives i innovacions en aquest segment del mercat Horeca. Gràcies a aquest fet, en l’actualitat CB Grup disposa d’una de les infraestructures més importants del canal, podent donar la resposta més adequada per a qualsevol proveïdor i producte.